Projecte dansa a les escoles

 

Pretén promocionar la dansa en l’àmbit escolar per donar a conèixer aquesta disciplina artística a través del seu vessant més creatiu, a la vegada que vol introduir la dansa en les opcions d’oci cultural de les futures generacions equiparant-la amb les arts visuals, plàstiques, música i altres arts escèniques com el teatre o el circ.

 

Un altre objectiu, es el de donar a conèixer quin és el treball d’un creador posant a l’abast dels nens i dels educadors les eines necessàries per desenvolupar la seva capacitat creativa i, alhora, aconseguir una visió diferent i més profunda davant del fet creatiu, i oferir als alumnes la possibilitat de gaudir de tots el beneficis que aquest treball corporal comporta.

 

La dansa ens ajuda a desenvolupar la nostra intel•ligència emocional, a concebre el nostre cos com un tot i a potenciar la capacitat creativa, a la vegada que desenvolupa les habilitats motores i el sistema sensorial del nen/a amb la finalitat de millorar-ne la capacitat d’aprenentatge i de socialització. D’aquesta manera, se n’obté un benefici que és aplicable a qualsevol aspecte de la nostra vida.

 

 

 

 

 

 

El projecte "Dansa a les escoles", premi Dansacat 2010, en la categoria Dansa i Societat