Taller avis néts

 

De l'1 al 31 de setembre al Centre Cívic Les Corts Projecte pilot de col·laboració amb Mons Dansa (Claudia Moreso), Iliacán (Alvaro de la Peña) i La Caldera. AvisNéts és un taller d’aproximació a la dansa i al procés de creació adreçat a avis i àvies i als seus néts.

 

No és un taller de dansa qualsevol, si no que anem a construir un espectacle!

 

Aquest taller dirigit per Claudia Moreso i Álvaro de la Peña és una experiència per a viure-la i compartir-la entre els avis i àvies i als seus néts.

 

Ho farem a través d’exercicis fàcils i divertits, d’una manera lúdica i on ens expressarem i mourem, cadascú a la seva manera. Utilitzarem música, elements, objectes, etc. i unirem totes les idees per a crear aquest espectacle que després representarem el dijous 2 d’octubre del 2014 en el Centre Cívic de Les Corts.

 

Les sessions són d’una hora i mitja i les dividirem en dues parts: una per a escalfar motors i la segona per construir l’espectacle.

 

AvisNéts proposa una manera diferent i creativa de compartir i de relacionar-se, en la que tots aportarem la nostra personal visió del món.

 

Dirigit per: Claudia Moreso i Alvaro de la Peña

Edats dels nens: de 2 a 11 anys

 

Informació futurs tallers: info@lacaldera.info